Oliv Kevlar Poluduboke Čizme E-Pro Grizli

12.000,00 рсд

Karakteristike:

  • Kevlar uložak
  • Veličine 40-46
  • Odlično prianjanje za podlogu
  • Troslojni sistem djona daje stabilnost i pouzdanost
  • Snažna ojaćanja u bošnim segmentima i kod prstiju
  • Kombinacija kvalitetnik materijala poput kordure i antilopa
  • Popularna obuća medju planinarima i taktičkim jedinicama
  • Proizvođač: E-Pro, Rusija
Šifra proizvoda: Grizli olive Kategorija:

Opis

Oliv Kevlar Poluduboke Čizme E-Pro Grizli

– Oliv Kevlar Poluduboke Čizme E-Pro Grizli –

E-Pro Grizli je serija obuće koja veliku popularnost i primenu nalazi kod ljubitelja taktičke obuće i obuće za planinarenje. Čvrsta konstrukcija u kombinaciji sa fleksibilnim pokretom koji omogućava komfor u toku hodanja čini ovu cipelu idealnom za pripadnike vojske i policije koji od svoje opreme očekuju izdržljivost i udobnost.

E-Pro je osmislio čitavu liniju koja se razlikuje po bojama materijala i dubini tj visni podkolenice kao i po prisustvu posebnih zaštitnih membrana.

Kombinacija visoko kvalitenih materijala čine osnovu ove čizme i sastoji se od kordure i antilopa.

Posebna tehnologija koja čini membranu ove obuće daje mogućnost stopalu da diše tako što će ispranja prolaziti kroz membranu u spoljašnju sredinu a ujedno voda iz spoljašnjeg okruženja neće prodirati u unutrašnjost čizme.

Obložena regija u predelu prstiju daje dodatnu zaštitu od udaraca a konstrukcija koja se proteže bočnim stranicama šizme daje stabilnost i dodatni sloj zaštite vašeg stopala.

Prosečna visina čizme je 14.5 cm što je dovoljno da se obezbedi fiksacija skočnog zgloba kako bi se izbegle povrede pri kretanju u složenim uslovima. Posebna moć prianjanja daje olakšani osećaj kretanja prilikom penjanja ili silaska sa nagibom.

Konac je veoma izdržljivog sastava i struktura je ojačana sa dvostrukim štepanjem pa neće biti neplaniranih situacija da se obuća raspadne.

Poseban sloj unutar tabanice je sačinjen od kevlara kako bi zaštitio vaše stopalo od probijanja oštrih predmeta.

Djon je izradjen od više slojeva sa posebnom strukturom i sastavom. Srednji sloj napravljen je od poliuretana što omogućava visoka svojstva amortizacije i upijanja potresa pri kretanju. Spoljašnji sloj je izradjen od prirodne gume što garantuje dobro prianjanje različitim površinama kojima se krećete.

Poseban sistem koji stoji uz jezik obuće daje zaštitu od upadnaja predmeta poput kmenčića ali štiti i od prodiranja vode u unutrašnji prostor obuće.