Duboka kožna ruska zimska čizma BLACK WOLF

Karakteristike:

  • spoljašnjost izrađena od hromirane kože
  • postava: Polartec ®
  • đon: TEC – Matriks
  • kapa i peta čizme ojačane termoplastičnim materijalom
  • visina: 240 mm
  • proizvođač: GARSING
Šifra proizvoda: Garsing 2110 Kategorija:

Opis

Duboka kožna ruska zimska čizma BLACK WOLF

Duboka kožna ruska zimska čizma BLACK WOLF je model koji je izrađen od prirodne hromirane kože. Čizma je testitrana u OMSN-u Moskvi. Omsn je poznatiji kao СОБР – Специальный Отряд Быстрого Реагирования. Ocene pripadnika ove jedinice su veoma pozitivne kada je u pitanju ova zimska čizma. Takođe napominjemo da se ovaj model dobro uklapa i u civilnu odeću.

Black wolf poseduje viskokvalitetni đon sa gazištem koje se na ruskom naziva – ,,быстрый старт“. Što znači da je pogodan za brzo reagovanje, dobro se prilagodjava i adaptira površini. Takođe đon u središnjem delu posleduje metalno ojačanje čime dobija na kompaktnosti i sigurnosti i prilikom jače terenske upotrebe.

Postava je izrađena od Polartec-a. U pitanju je pleteno poliestersko tkivo, u čijoj izradi se koriste i druga vlakna poput vune, likre, pamuka, najlona.. Umeto tradicionalnih žica, ova mikro vlakna su od nerđajućeg čelika, čija je debljiina manja od ljudske kose. Mekoća ovih vlakana se ne razlikuje od konvecionalnih prediva. Sve ovo omogućava da je sama postava veoma topla, lagana i prozdračna. Sam efekat suve toplote, koji stvara, obezbeđen je zahvaljujući visokom stepenu ventilacije i malom koeficijentu apsorpcije vlage.